2018. április 15., vasárnap

Egyszerű fűszeres bruschetta/házilag

Hasonló indíttatásból mint már  korábban most is  tettem egy próbát  a fűszeres változatra:)
Hozzávalók:  Pár szelet kenyér amiből pogácsaszaggatóval  kerek formát vágtam , olaj, házi csípős paradicsomos tésztaszósz.
😉
Elkészítése: Olajat melegítettem beletettem a kenyér szeleteket mikor már szép színe volt megfordítottam akkor kentem be a szósszal a megsült részét. Mikor a másik oldal is elkészült kiszedtem az edényből a megkent részével lefelé fordítottam és a még forró részt kentem be a szósszal.Nagyon finom lett!
Jó étvágyat!

2 megjegyzés:

Timi írta...

Jól hangzik! Nem lesz túl olajos a kenyér? Már mint, hogy nem szívja meg magát olajjal?

Éva írta...

Timi köszi, egyáltalán nem túl olajos finom! Hamar megsül a kenyér nincs sokáig az olajban.